banner913
banner932
banner1032

Muhaceret polislerine eğitim

banner1020

Muhaceret personeline, sahte seyahat belgelerini tespit etme ve şahısların seyahat belgelerinin daha etkin kontrol etme konusunda eğitim verildi

banner974
Muhaceret polislerine eğitim

banner971
Muhaceret personeline, Polis Okulu Müdürlüğü’nde “Seyahat Belgeleri Sahteciliğinin Tespiti” eğitimi verildi.
Hafta süresince düzenlenen eğitime, Polis Genel Müdürlüğü’nde deniz ve havalimanları ile kara geçiş kapılarında ve diğer muhaceret birimlerinde görev yapan personel ve İçişleri Bakanlığı’na bağlı Muhaceret Dairesi’nde görevli memurlar katıldı.
Türkiye Cumhuriyeti Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görevli eğitmenler tarafından verilen eğitimle, muhaceret görevi yürüten personelin, sahte seyahat belgelerini tespit etmek konusunda bilinçlenmesi ve şahısların seyahat belgelerinin daha etkin kontrol edilmesi amaçlandı.
Eğitimin tamamlanmasının ardından dün düzenlenen törenle, kursiyerlere sertifikaları, eğitmenlere ise plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi.
Polis Genel Müdür I.Yardımcısı Ahmet Beşerler törende yaptığı konuşmada, polis teşkilatında muhaceret birimlerinde görev yapan personelin, aldıkları eğitim sayesinde kendilerini bir adım daha ileriye taşıyacaklarına ve öğrendiklerini görevlerine yansıtacaklarına dair inancının tam olduğunu belirtti.
Eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen TC Emniyet Genel Müdürlüğü ile KKTC İçişleri Bakanlığı yetkililerine teşekkür eden Beşerler, eğitimin, polis teşkilatına ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.