banner913
banner932
banner1012

KTOEÖS, bugün tüm okullarda grevde…Sınavlar gerçekleştirilmeyecek

banner1020

Erenköy Lisesi’nde saat 10.00’da basın açıklaması yapılacak

banner974
KTOEÖS, bugün tüm okullarda grevde…Sınavlar gerçekleştirilmeyecek

banner971
Kıbrıs Türk Orta Eğitim Sendikası (KTOEÖS), bugün 08.30-12.00 saatleri arasında tüm okullarda grevde olduklarını, sınavların gerçekleştirilmeyeceğini duyurdu.
KTEÖS Başkanı Selma Eylem, Erenköy Lisesi’nde saat 10.00’da basın açıklaması yapılacağını belirterek, dayatmalara boyun eğmeyerek, mücadeleye devam edeceklerini kaydetti.
Eylem, kaosun sorumlusunun Eğitim Bakanlığı olacağını belirterek, kaosu ortadan kaldırmak ve eğitimdeki gerçek sorunlara çözümler üretmek için Eğitim Bakanlığı’na bir kez daha Öğretmenler Değişiklik Yasası’nı geri çekme çağrısı yaptı.
Eğitim Bakanlığı ve hükümetin dayatmayla öğretmene, topluma saldırmayı sürdürdüğünü ileri süren Eylem, “Öğretmeni, örgütünü itibarsızlaştırmaya, zayıflatmaya, öğretmeni, okul idarelerini baskı altına almaya çalışmaktadır.  Dayatmalara boyun eğmeyecek, mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.