banner913
banner932
banner1012

Ödüller sahiplerini buluyor

banner1020

Ortaokul ve liseler arası Dr. Fazıl Küçük Şiir ve Kompozisyon Yarışmaları ile ilkokullar arası resim yarışması ödülleri yarın veriliyor

banner974
Ödüller sahiplerini buluyor

banner971
Her yıl geleneksel olarak yapılan ortaokul ve liseler arası Dr. Fazıl Küçük Şiir ve Kompozisyon Yarışmaları ile ilkokullar arası resim yarışması ödülleri yarın veriliyor.
Ödüller, AKM’de 17.00 – 20.00 arasında düzenlenecek törende sahiplerini bulacak. Ayrıca ilkokullar arası resim yarışmasında sergilenmeye değer bulunan resimler de burada sergilenecek
Dr. Fazıl Küçük Vakfı ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde düzenlenen ortaokul ve liseler arası ‘DR. Fazıl Küçük’ konulu şiir ve kompozisyon yarışmasıyla, ilkokullar arası ‘Kalbimdeki Dr. Fazıl Küçük’ konulu resim yarışmasına 14 okuldan yüzlerce öğrenci resimleriyle katıldı.
Ortaokul ve liseler arası ‘Dr. Fazıl Küçük’ konulu şiir ve kompozisyon yazma yarışmasında dereceye girenler Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan juri tarafından belirlenirken, "Kalbimdeki Dr. Fazıl Küçük" konulu resim yarışmasında dereceye girenler ise Dr. Fazıl Küçük Vakfı tarafından oluşturulan jüri tarafından belirlendi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.