Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Dikmen sakini vatandaşlarımız, ülkemizde bu yıl kış aylarının soğuk ve yağmurlu geçtiğini bu nedenle binaların ısınmasının zor olduğunu belirterek, bu konuyla ilgili bir sıkıntılarını bizlerle paylaştılar.
Bölgede birçok köyden gelen ilkokul öğrencilerinin eğitim aldığı Dikmen İlkokulu’nda çocukların soğuklar nedeniyle perişan olduklarını ancak okul müdür ve muavinin bu konuya duyarsız kaldığını ifade eden Dikmen sakini vatandaşlarımız, okuldaki sınıflara klima takılması için yapılan girişimlerin okul müdürü ve muavini tarafından engellendiğini kaydettiler.
Okuldaki elektrik tesisatlarının da çok eski olduğunu söyleyen bölge sakinleri, bu nedenle de okulda çubuklu soba sayısının da artırılmasında korkulduğunu ve her an için kötü bir olay yaşanabileceği korkusu içinde olduklarını kaydettiler.
Ancak okula mutlaka klima takılması gerektiğini zira çocukların soğuklardan dolayı perişan olduklarını söyleyen Dikmen sakini vatandaşlarımız, herkesi biraz duyarlı olmaya davet ettiler.


