banner913
banner932
banner1012

Prolig’in beşinci takımı ALÜ

banner1020

Basketbol Federasyonu’nun Ünilig’de yer alan Avrupa Liderlik Üniversitesi (ALÜ) ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı ve ALÜ Prolig’in beşinci takımı oldu

banner974
Prolig’in beşinci takımı ALÜ

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu bir yandan Prolig’in başlangıç hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan rekabetin arttırılması adına çalışmalarını devam ettiriyor.
Bu kapsamda Ünilig’de yer alan Avrupa Liderlik Üniversitesi (ALÜ) ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı ve ALÜ Prolig’in beşinci takımı oldu.
Avrupa Liderlik Üniversitesi Basketbol Şubesi Sorumlusu ElahehSafaimehr, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, takımlarının hem Pro-lig'de hem de Unileague'de bu sezon mücadele edeceğini, bunun da kendilerini heyecanlandırdığını belirtti.
Safaimehr, yeni bir takım olmalarına rağmen parkede iddialı olacaklarını, hedeflerinin güzel basketbol seyrettirmek olduğunu vurguladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.