banner913
banner932
banner1012

Marmara ve DAÜ avantajlı

banner1020

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan Basketbol Kadınlar Ligi yarı final ilk karşılaşmalarında Marmara rakibi Caesar Larnaka Gençler Birliği’ni, DAÜ ise Akdeniz Spor Birliği’ni mağlup ederek avantajı ele geçirdiler

banner974
Marmara ve DAÜ avantajlı

banner971
Basketbol Kadınlar Ligi yarı final ilk maçlarında galibiyet Marmara ve Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin oldu. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan yarı finalilk karşılaşmalarında; gecenin ilk maçı olan Marmara - Caesar Larnaka Gençler Birliği maçının galibi 59-40’lık skorla Marmara oldu.
ÇEKİŞMELİ MAÇ DAÜ’NÜN
Gecenin diğer yarı final maçında ise Doğu AkdenizÜniversitesi de çekişmeli bir mücadelenin ardından Akdeniz Spor Birliği’ni 68-60 yenerek iki maç kazanım esasına göre oynanan seride 1-0’lık önemli bir avantaj yakaladı.
Yarı final rövanşları bu akşam oynanacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.