banner913
banner932
banner1012

İlk finalist Koop

banner1020

Açılış Kupası’nda yarı final mücadelesi başladı. İlk finalist rakibi Çetinkaya'yı 97-55 mağlup eden Koopspor oldu

banner974
İlk finalist Koop

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu’nun Büyük Erkekler Ligi’ne hazırlık amaçlı organize ettiği Açılış Kupası’nda yarı final ilk karşılaşması Koopspor ile Çetinkaya arasında oynandı. Atatürk Spor Salonu’nda yer alan mücadeleyi baştan sona üstün şekilde götüren Koopspor rakibini 97-55 yenerek ilk finalist oldu.
Koopspor finale 25-16, 49-30, 78-39 ve 97-55’lik periyotlar sonunda uzandı. Koopspor adına 19 sayı ile oynayan Arif Yılmabaşar maçın en skorer ismi olurken, 18 sayılık performansı ile Abou-Kader Issouf takımı Çetinkaya’nın en çok sayı kaydeden oyuncusu olarak maçı tamamladı.
 
GAÜ ile Soyer final vizesi arayacak
Açılış Kupası’nda Koopspor’un finaldeki rakibini belirleyecek diğer yarı final maçı 20 Ocak Perşembe günü Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak Girne Amerikan Üniversitesi – Soyer Hacıganimler maçı ile birlikte belli olacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.