banner913
banner932
banner1012

Turistler gelmeye başladı, çarşı canlandı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Girne çarşı esnafı vatandaşlarımız, yaklaşık 18 aydır süren koronavirüs pandemisi nedeniyle işlerinin çok gerilediğini ancak son günlerde ülkeye gelen Avrupalı ve Arap turistlerden dolayı bir canlılık yaşandığını ifade ettiler.

banner974
Turistler gelmeye başladı, çarşı canlandı

banner971
Yaz döneminde uçuşların başlamasıyla ülkeye turistlerin gelmeye başladığını ancak gelen turistlerin otel dışında pek bir yerlere çıkmadığını ifade eden Girne çarşı esnafı vatandaşlarımız, son günlerde kış turizmi kapsamında ülkeye gelen turistlerin özellikle turlar tarafından ülkenin dört bir yanına götürülmeye başlanmasıyla çarşıların da hareketlendiğini vurguladılar.
Turistlerin gelmeye başlamasıyla, işlerinin canlandığını söyleyen vatandaşlarımız “Geçmiş günlerde bir haftada yaptığımız satışları son günlerde 2 günde yapmaya başladık. Özellikle yazın siftahsız günler yapıyorduk. Şükürler olsun şimdi işlerimiz açıldı. Özellikle turlarla gelen turistlerle daha da arttı” dediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.