banner913
banner932
banner1012

Esentepe bölgesi yeniden gözde yatırım alanı

banner1020

banner974
Esentepe bölgesi yeniden gözde yatırım alanı

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre ülkemizin 2004 sonrasın en hızlı yapılaşma ve yabancı yatırımcı çeken bölgesi olan Esentepe bölgesinin son günlerde yeniden gözde yatırım alanı olmaya başladığı ifade ediliyor.
2004 -2006 yılları arasında çok fazla site inşaat açılmasına karşın birçok şirketin başlattığı siteleri tamamlamaması nedeniyle uzun yıllar atıl durumda kalan Girne – Tatlısu sahil şeridindeki inşaatların birçoğunun yeniden el değiştirerek tamamlanmaya başladığı gelen bilgiler arasında.
Bu arada bazı yeni firmaların da başta Esentepe bölgesi olmak üzere Girne sahil şeridinde yeni siteler inşaat etmek için temellerini attıkları veya parselizasyon yaptığı aldığımız bilgiler arasında bulunuyor.
Geçmişe göre yap saat şeklinde yapılmasına gayret gösterilen bu inşatlarla birlikte sahil şeridinin güzelliğinin betonarme yapıyla yok olacağı iddia ediliyor.
Öte yandan bu bölgede villa veyahut daire alan kişilerin daha çok Rus, Ukraynalı ve İranlılar olduğu aldığımız bilgiler arasında bulunmakta.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.