banner913
banner932
banner1012

Deniz sezonu erken açıldı

banner1020

Hava 30 derecelere ulaşması nedeniyle birçok vatandaşı soluğu denizde aldı

banner974
Deniz sezonu erken açıldı

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde hava sıcaklıklarının bu yıl çok erken denilebilecek zamanda 30 derecelere ulaşması dolayısıyla birçok vatandaşın soluğu denizde aldığı bildiriliyor.
Özellikle Mağusa bölgesi ile Girne bölgesinde vatandaşların serbestçe denize girebildiği sahillerde birçok vatandaşın hafta sonu denize girerek serinlediği bildirildi.
Ülke genelinde özellikle yabancıların Nisan ayı başından itibaren denizin keyfini çıkardığı bildirilirken, ülkemiz vatandaşlarının da her zaman mayıs ayında girdikleri denize bu yıl Nisan ayının içinden itibaren girdiği ifade ediliyor.
Ancak Pazar günü havanın rüzgarlı olmasından dolayı denizin dalgalı oluşu nedeniyle iki bölgede denize giren kişilerin boğulma tehlikesi geçirdiği dikkatlerden kaçmazken, ülkemizde bir kez daha sahillerde can kurtaranların önemini ortaya koyduğu bildiriliyor.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.