banner913
banner932
banner1012

Aynı ürün her yerde farklı fiyat olur mu?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, bize gönderdiği bir fotoğrafla ülkede denetimsizlik nedeniyle yaşanan fiyat farklılıklarına dikkat çekerek isyanını paylaştı.

banner974
Aynı ürün her yerde farklı fiyat olur mu?

banner971
 
Fotoğrafta ambalajı görünen Led ampulü gittiği bir elektrik malzemesi satan mağazanın rafındaki fiyatına baktığı zaman yaşadığı şoku dile getirerek bu kadar büyük fiyat farkının nasıl olduğunu sorguladı.
Daha önce gittiği bir markette ayni marka Led ampulü neredeyse yarı fiyatına aldığını ifade eden vatandaşımız, hırdavatçıda ise süpermarketten daha pahallı olduğunu belirtti.
Vatandaşımız “Ayni ürün her yerde farklı fiyat olur mu? Farklı marka olsa fiyat farkının kalitesinden dolayı farklı olabileceğini biliyoruz. Ancak ayni marka ürün bir süpermarkette 26 TL hırdavatçıda 35 TL ve elektrik malzemesi satan mağazada 42 TL nasıl olur?” diye sorguladı.
Bu konuda yetkilileri göreve davet eden vatandaşımız, piyasada fiyat denetiminin yapılmaması nedeniyle vatandaşların açık açık kazıklandığını sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.