banner913
banner932
banner1012

Adalet geciktikçe, insanlar mağdur oluyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, ülkemizdeki yargı sistemindeki yavaşlığa dikkat çekerek davaların kısa sürede neticelenmemesinin yarattığı sıkıntılara değindi.

banner974
Adalet geciktikçe, insanlar mağdur oluyor

banner971
 
Vatandaşımız, “Son zamanlarda ülkemizde her ne kadar toplumsal olaylar artmış olsa da suç oranı yükselse de mahkemelere taşınan, hatta yüksek mahkemeye götürülen davaların neticesinin alınmasının yılları bulması maalesef en az artmış olan adli vakalar kadar kanayan bir yaradır” dedi.
Vatandaşımız, “Bu ve benzer sorunların insanların hayatlarına, ailelerine ve yıllarına mal olduğu yadsınamaz bir gerçektir. Ailelerine kavuşmak için davalarının neticelenmesini bekleyen insanların, ekonomik buhrandan çıkmak için mahkeme neticesini duymaya hasret kalan insanların maalesef dayanacak gücü kalmamıştır. İlgililerin bir an önce bu duruma acilen el atması gerekmektedir. “Geciken adalet, adalet değildir" cümlesinin klişe bir cümleden ibaret olmaması artık zaruridir” dedi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.