banner913
banner932
banner1012

Üç ay sonra ülkeye girerken yakalandılar

banner1020

Evinde silah ve uyuşturucu bulunarak tutuklanan polis memuru Ziya Düşünmez’in suç ortakları olduğu iddia edilen Cüneyt Sığırcı ve Sercan Büyüközer, 3 ay sonra Girne Turizm Limanı’ndan ülkeye giriş yaparken yakalandılar

banner974
Üç ay sonra ülkeye girerken yakalandılar

banner971

 

Evrim KAMALI

Doğanköy’de evinde silah ve uyuşturucu bulunarak tutuklanan polis memuru Ziya Düşünmezin suç ortakları olduğu iddia edilen Cüneyt Sığırcı ve Sercan Büyüközer tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli polis, zanlıların 20 Haziran tarihinde tutuklanan polis memuru Ziya Düşünmez’in suç ortakları olduğunu ve yaklaşık üç aydır arandıklarını kaydetti.

Polis, zanlı Cüneyt Sığırcının polis Düşünmez’e yurt dışından tabanca ve canlı mermi ithal ettiğini söyledi.

Zanlı Cüneyt Sığırcı ve Sercan Büyüközer’in önceki gün Girne Turizm Limanı’ndan ülkeye giriş yaparken yakalandıklarını söyledi. Soruşturma kapsamında zanlı Düşünmez’in cep telefonunda zanlılarla bağlantısı olduğunu tespit ettiklerini kaydeden polis, zanlıların geçmiş dönemde ülkede çalıştıklarını ve kullandıkları hatları tespit etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Polis, soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini, ifade ederek 3 gün tutukluluk talebinde bundu.

Yargıç Meltem Dündar, zanlıların 3’er gün tutuklu kalmalarına karar verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.