banner913
banner932
banner1012

Tekin Arhun davasında, polislerden evrakta sahtecilik

banner1020

banner974
Tekin Arhun davasında, polislerden evrakta sahtecilik

banner971
(Kamalı Haber)
İş insanı Tekin Arhun’un yargılanma süreci ile ilgili mahkemenin aldığı bir içtiat kararı nedeniyle Polis tarafından yapılan tahkikatın bilgi ve belgeleri savunma makamına verildi.
Ağır Ceza Mahkemesi “Polis İş Cetveli”nin bir tahkikatın günlük ajandası olma niteliğini taşıdığı yönünde bulgu yaptı.  Davanın görüşüldüğü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan ara duruşmada verilen karar neticesinde konu iş cetveli işinsanı Tekin Arhun’un avukatlarına da verildi. 
İş cetvelinin emare yapılmasının ardından Tekin Arhun’un avukatları konu iş cetveli üzerinde anomali olduğu ve oynama yapıldığı iddiasında bulundu. Avukatlar yapmış oldukları tespitleri mahkemeye sundu. Avukatlar ayrıca konu bulguları ile ilgili olarak Polis Denetleme Kuruluna da polis aleyhinde şikayet dilekçesi verdi. Konu ile ilgili avukatların polisler tarafından evraklarda sahtecilik yapıldığına dair yapmış olduğu şikayet üzerine  Polis Genel Müdürlüğü’nün şikayete konu tahkikat memurları aleyhinde disiplin soruşturması başlattığını gösteren evraklar mahkemeye emare yapıldı.
Avukatların ayrıca Yüksek mahkemeye de başvuru yapmaları ve İlgili başvurunun kararının açıklanmaması üzerine  Ağır Ceza Mahkemesi’de davayı ileriki bir tarihe tehir etti.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.