banner913
banner932
banner1012

Polisiye olaylar

banner1020

Girne’de uyuşturucu, 3 tutuklu

banner974
Polisiye olaylar

banner971
Girne’de dün Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramalarda 28 gram hintkeneviri bulundu.
Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, uyuşturucunun bulunduğu ikametgahta kalan  L.O.(E-21), N.M.M.A.(E-26) ve M.A.M.A.(E-27) tutuklandı.
Bulunan madde emare olarak alındı, soruşturma devam ediyor.
-  Sakallı’nın ölüm sebebi “kalp hastalığı, kalp yetmezliği ve kalp krizi”
Türkmenköy’de kaldığı evde rahatsızlanarak yaşamını yitiren 59 yaşındaki Ayhan Sakallı’ya yapılan otopside, ölüm sebebinin “kalp hastalığı, kalp yetmezliği ve kalp krizi” olduğu tespit edildi.
Polis Basın Subaylığı, soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.
-Çalıştığı iş yerinden 2 adet fritöz, 4 adet yorgan çaldı
Lefkoşa’da bir işyerinde çalışan Y.S’nin (E-39) şubat ayı içerisinde işyerinden toplam 7000 TL değerinde 2 adet fritöz ve 4 adet yorgan çaldığı tespit edildi.
Polis, şahsın tutuklandığını, soruşturmanın devam ettiğini kaydetti.
- Lefkoşa’da kavga.. 2 kişi tutuklandı, 1 kişi aranıyor
Lefkoşa’da pazar günü sabah 2.30 sıralarında toplamda 6 kişinin karıştığı kavga meydana geldi. Kavga sonucunda 46 yaşındaki Kemal Yakudoğlu ve 32 yaşındaki Mehmet Karalar’ın burnu kırıldı.
Polis, kavgada, Yakudoğlu, Karalar ve Hasan Ergel (E-27)’i darp eden A.H.(E-20) ve H.K.(E-20)’nin tutuklandığını, O.K.’nin ise arandığını duyurdu.
Soruşturma devam ediyor.
- 4 işletme kapatma saatine uymadı, yasal işlem başlatıldı
Girne’de faaliyet gösteren 4 işletmenin eğlence mekanlarına yapılan kontrol neticesinde kapatma saatine uymadığı tespit edildi.
Polis, bahse konu iş yeri işletmecileri aleyhinde yasal işlem başlatıldığını belirtti. Soruşturma devam ediyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.