banner913
banner932
banner915

Lefkoşa, Mağusa ve İskele'de asayiş ve trafik denetimi

banner476

Polis, KKTC’de izinsiz ikamet eden 5 kişiyi tutuklarken, kumarhaneye girmesi bulunması yasak olan 35 kişi hakkında yasal işlem başlattı.

banner825
Lefkoşa, Mağusa ve İskele'de asayiş ve trafik denetimi

banner931

 

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, dün akşam ve bu sabahın ilk saatlerinde Lefkoşa, Gazimağusa ve İskele Polis müdürlüklerinin sorumluluk sahasında asayiş ve trafik denetimi yapıldı.
Kumarhaneye girmesi ve bulunması yasak olan 35 kişi belirlendi. Bu kişilerin 18’i Lefkoşa’da, 17’si de Gazimağusa’da tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem yapıldı.
Öte yandan suçla operasyonel mücadele kapsamında KKTC’de izinsiz ikamet eden 5 kişi tutuklandı. Bu kişilerin 3’ü Lefkoşa’da, biri Girne’de, biri de Güzelyurt’ta tespit edildi.


234 SÜRÜCÜYE CEZA…6 ARACA TRAFİKTEN MEN
Trafik ekipleri Lefkoşa, Gazimağusa ve İskele’de bin 50 aracı kontrol etti. Trafikte suç işlediği tespit edilen 234 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. Çeşitli suçlardan dolayı 6 araç trafikten men edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.