banner913
banner932
banner1012

KKTC'de bir haftada 13 yangın...

banner1020

KKTC’de 17-23 Nisan tarihleri arasında 13 yangın ve 11 hususi servis olayı meydana geldi. Yangınlar sonucu meydana gelen toplam zarar miktarı yaklaşık 514 bin 500 TL oldu.

banner974
KKTC'de bir haftada 13 yangın...

banner971
Polis Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yangınların muhtemel sebepleri, elektrik kaynaklı kısa devre, söndürülmeden atılan sigara izmariti, aracın fren balatalarının  ısınıp alevlenmesi, aracın makine bölümünden sızan yakıtın egzoz üzerine temas edip alevlenmesi ve tüp gazın hortumunda meydana gelen gaz kaçağı sonucu ıolduğu açıklandı.

Hususi servis olayları ise su kuyusuna düşen, tadilat için kurulan iskele üzerinde ve apartmanın bodrum katında mahsur kalan kedilerin kurtarılması, yangına karşı tedbir alma, özel görev, yangın eğitimi verilmesi ve hayatını kaybeden şahısların adli soruşturma amaçlı devlet hastanesi morguna sevk edilmesi olarak yer aldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.