banner913
banner932
banner1012

İğrençlik!

banner1020

Lefkoşa’da 10 yaşındaki erkek çocuğuna üç yıl boyunca “cinsel saldırı ve cinsel istismarda” bulunan bir baba tutuklandı

banner974
İğrençlik!

banner971
Lefkoşa’da 10 yaşındaki çocuğuna 2020-15 Şubat 2023 tarihleri arasında “cinsel saldırı ve cinsen istismarda” bulunduğu iddiasıyla isminin baş harfleri H.A isimli ‘baba’ tutuklandı.
Polis, Psikolog Adlı Şube’ye gelerek, 10 yaşındaki danışanının okula gitmek istememesi üzerine terapiye başladıklarını, bu sırada söz konusu çocuğun öz babasının kendisine 7 yaşından beri cinsel istismarda bulunduğu yönünde bilgi verdiğini aktardı.
Konu, polisin bilgisine gelmesinin ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı alındı.
 Polis çavuşu Mustafa Özmüezzin, mahkemede olguları aktardı.
Polis, 2020 yılı ile 15 Şubat 2023 tarihleri arasında zanlı H.A’nın “çocuğun cinsel istismarı” ve “çocuğa cinsel saldırı” suçlamasıyla tutuklandığını belirtti.
16 Şubat tarihinde psikoloğun Adli Şube’ye gelerek, danışanı olan 10 yaşındaki erkek çocuğunun okula gitmek istemediği gerekçesiyle terapiye başladığı yönünde bilgi verdiğini aktaran polis, ayrıca psikoloğun söz konusu çocuğun öz babasının kendisine 7 yaşından beri cinsel istismarda bulunduğu yönünde bilgi verdiğini anlattı.
 Polis, müşteki ile annesinden uzman eşliğinde ifade alındığını belirtti.
Zanlı ile müştekinin Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde doktor kontrolünden geçirilmesi gerektiğini belirten polis, zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Yargıç Nil Elodie Çeliker, zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.