banner913
banner932
banner1012

Gözler yargıda

banner1020

Savcı Mustafa İldeniz’e ait ofisin kurşunlanmasıyla ilgili tutuklanan zanlıların geçmişte de birçok suça karıştığı belirlendi

banner974
Gözler yargıda

banner971


Gazimağusa’da Kıdemli Savcı Mustafa İldeniz’e ait ofisin kurşunlanmasıyla ilgili haziran ayında başlatılan çok yönlü soruşturma sonucu polis, olayın azmettiricisi olan Veysi Çelik ve beraberindeki 3 suç ortağını yakaladı.   

Polis ekiplerinin Balalan Limanı’nda düzenlediği operasyonda tutuklanan Veysi Çelik, Harun Deniz Bektaş, Yaşar Ocak ve Sajid Masood Mohammad Bota, geniş güvenlik önlemi altında mahkemeye çıkartıldı ve zanlılar aleyhine 3’er gün tutukluluk emri temin edildi.   

Olayın azmettiricisi Veysi Çelik, mahkemede, kendisini savunan avukatına, “Polise söyle, benim camla çerçeveyle işim olmaz. Ateş ettirmem. Ateş edeceksem, kan dökerim! Gençlerim kan akıtır” diye tehditkâr açıklamalar yaptı.  

Öte yandan söz konusu zanlıların geçmişte de birçok suça karıştığı belirlendi.

Zanlıların tutukluluk sürelerinin sona erdiği gün çıkarılacakları mahkemede tutuklu mu tutuksuz mu yargılanacakları merak ediliyor

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.