banner913
banner932
banner1012

Çembere daldı!

banner1020

Haspolat kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybeden alkollü sürücü, çember içerisine girip çemberde bulunan bordür taşlarına ve trafik levhasına çarptı

banner974
Çembere daldı!

banner971

 
Lefkoşa-Gazimağusa Anayolunda Haspolat kavşağı yakınlarında önceki gece meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.
Kaza saat 22.30 sırlarında meydana geldi.
Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu boyunca, 69 yaşındaki Ali Sivri, 159 mlgr alkollü içki tesiri yönetimindeki NB 030 plakalı salon araç ile Gazimağusa istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada yol üzerinde bulunan yeni çevre yolu yol kavşağındaki çembere geldiğinde, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu çember içerisine girip çember içerisinde bulunan bordür taşlarına ve trafik levhasına çarpıp çember içerisinde durdu.
Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı.
 

Haspolat Çemberinde meydana gelen kazada 69 yaşındaki Ali Sivri yaralandı
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.