banner913
banner932
banner1012

Çaldığı bilgisayarı satmak isterken yakalandı

banner1020

Lefkoşa'da bir araç içerisinden laptop çalan ve çaldığı laptobu Mağusa'da bir bilgisayar mağazasına satmak isteyen Afrika uyruklu kişi tutuklandı

banner974
Çaldığı bilgisayarı satmak isterken yakalandı

banner971
 
Lefkoşa’da sirkat meselesinden tutuklanan zanlı Junior Thierry Makan Agbor dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Emir Ahmet olguları aktardı. Polis, huzurda bulunan zanlı Junior Thierry Makan Agbor " Sirkat" suçundan methaldar olduğunu belirtti.
Polis, 12.10.2020 tarihinde Şht.H. Akdeniz Sokak Blok 17 d.43 adresinde park halinde bulunan Hamitköy'de sakin Alkın Emir'e ait NE 917 plakalı Nissan Juke marka araç içerisinden Lenovo marka V310 model laptobunu sirkat ederek Mağusa'da faaliyet gösteren" Techno Asya" isimli bilgisayar dükkanında konu bahsi Laptobu satmak istediğini belirtti. Polis, dükkân sahibinin durumu fark edip şüphelenmesi üzerine polis arayacağını belirttiğini ve zanlının dükkândan hızlıca kaçtığını anlattı. Polis, zanlının 03.02.2022 tarihinde Havalimanından çıkış yapmak istediği esnada görevli polisler tarafından tespit edilerek derdest emri gereği tutuklandığını belirtti. Polis, tahkikatın yeni başladığını, alınması gereken ifadeler olduğundan tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Jale Ergüden, zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.