banner913
banner932
banner1012

2020 KKTC Ralli Şampiyonası tamamlandı


Tigin Kişmir

Tigin Kişmir

Okunma 04 Aralık 2020, 22:25

KuzeyKıbrıs Turing veOtomobilKurumu, düzenlediği 2020 KuzeyKıbrısRalliŞampiyonası’nıbuhaftasonualtıncıve son yarışıolan 1. Ayer Argün Anı Rallisi ÇağkanYapı İskele Sistemleri LTD. ana sponsorluğunda ve Tezgâh Cafe katkılarıyla Lefkoşa – Balıkesir’degerçekleştirdi. Ralli, 28 KasımCumartesigünü, yarışın başladığı yer olan Tezgâh Cafe önünde son buldu.
Tarihi Büyük Han,Kumarcılar Hanı gibi kültürel miraslarımızın arasından son teknolojilerleüretilmişyarışaraçlarınınbuluşmasıLefkoşa’ya ayrı bir renk kattı.Asmaaltı bölgesi ve civarında bulunanesnafiseyarışınstartınıvefinişiniizlemekiçinbölgeyegelenyüzlerceizleyiciilebereketlibirgüngeçirdiler.
KuzeyKıbrısrallicamiasınınsevilenismi Ayer Argünanısına 1. Ayer ArgünAnıRallisiadındagerçekleştirilenyarışa 16 ekipstartaldı. Çokçekişmelive süratli bir yarış olan yarışa hızlı başlayan Sadık Bilgimer-Mustafa Kandırmekanikarızayaşayarakyarışıtamamlayamadı. YineyarışınhızlıisimlerindenCahitYetkili-Harun Çakır, Barış Kalfaoğlu-Tasim Çetinkaya,Mehmet Kamiloğlu-Ahmet Özerdem,Murat Aşık-Mehmet Mişon,Buğur Kambillili-Niyazi Yorgancıoğlu,Özhan Karaduman-Serdar Kumru, Güner ŞevketoğluHüseyin Evliya,Cevdet Alptürk-Hüseyin Yarkıner ikilileri mekaniksorunlardandolayıyarışıtamamlayamadılar. Mücadeleninbir an olsunbitmediğiyarışta, 6 Özel Etap sonucunda ancak 7 ekip finiş görebildi.

Yarışı, Genel Klasmanda; Edim Macila – Ayşe AlptürkMacilaikilisiyarışıbirincisıradatamamlarken, OktayÇocuk – HüseyinÇocukikilisiikinciveÇağkanBozalanlar – Mehmet Demirağikilisiiseyarışıüçüncüsıradatamamladı.
Sınıf 1'de; birinciEdimMacila – Ayşe AlptürkMacilaolurken, ikiliyiOktayÇocuk – HüseyinÇocukveüçüncüolarak İbrahim YolcuArgün – ŞerifeArgünikilisitakipetti. 
SınıfN'de; birinciÇağkanBozalanlar – Mehmet Demirağikilisiyarışıbirinciolaraktamamladı.  Sınıf 4'te MehmetaliYavaşoğlu – SinanYıldırımlarikilisiyarışıbirinciolaraktamamladı. 
Sınıf T2'de; SerhatKaraoğlan – ŞerefKaraoğlanikilisi,Gençler de iseAkayAkbil-ArkınŞevketoğluyarışıbirinciolaraktamamladı. Kadınlar Co-pilot kategorisindeisebirinci Ayşe Alptürk Macila oldu.Motor sporlarını sevin.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.