banner913
banner932
banner1012

Lefke bir tarihini daha kaybetti

banner1020

banner974
Lefke bir tarihini daha kaybetti

banner971

Lefke’nin sevilen isimlerinden 1930 doğumlu Fedai Ferit hayatını kaybetti, 35 yıl Lefke Belediyesi’nde çalışan Ferit’in ölümü tüm Lefke’yi yasa boğdu.

MUSİAD Kıbrıs Başkanı Okyay Sadıkoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fedai Ferit’in hayatını kaybettiğini kamuoyuna duyurdu..
Sadıkoğlu'nun paylaşımı şöyle: 
"Lefkemizin güzel,doğru,bilgili,beyefendi değeri,Fedai amcamız mübarek miraç kandili gününde Hakka yürümüştür. Mekanı cennet olsun,kendisini hep iyi hatırlayacağız..."

Lefke Turizm ve Kalkındırma Derneği Başkanı Hasan Karlıtaş ise Fedai Ferit'in vefatıyla ilgili şu paylaşımı yaptı:

Karlıtaş’ın paylaşımı şöyle:

“Çok üzgünüm… Az önce, Fedai beyi kaybettiğimiz haberini aldım. Fedai Ferit, Lefke’nin ayaklı kütüphanesi, yakın geçmişini çok iyi hatırlayan müstesna bir insandı. ” Eski Lefke ve Hatıralar” ismi ile yazdığım yazılarıma büyük katkı yapmıştı… İnanmak istemesek de hayatın acı gerçeği bu… O’nu, beyefendiliği ve iyi karakteri ile her zaman iyi hatırlayacağız… Tüm ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun…
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.