banner913
banner932
banner1012

Ronaldo tarihin en golcü ismi oldu

banner1020

İtalya Süper Kupa finalinde Napoli ile kozlarını paylaşan Juventus'un ilk golünü kaydeden Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, kariyerinin 760. golüne imza attı ve futbol tarihinin en golcü ismi oldu

banner974
Ronaldo tarihin en golcü ismi oldu

banner971

Juventus'un dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, İtalya Süper Kupa finalinde Napoli'ye attığı gol ile kariyerinin 760. golünü ulaştı ve futbol tarihinin en golcü ismi oldu.
Takımının ligde Sassuolo'yu 3-1 yendiği maçta profesyonel kariyerinde 759. golünü kaydeden ve Josef Bican’ı yakalayan Portekizli yıldız, Napoli filelerine gönderdiği golle ulaşılması zor bir unvana daha kavuştu.
İtalya Süper Kupası finalinde Napoli'yi Cristiano Ronaldo ve AlvaroMorata'nın golleriyle 2-0 yenen Juventus, kupayı 9. kez müzesine götürdü.
Böylece Ronaldo, Juventus ile 4., kariyerinin ise 33. kupasını kazandı. Barcelona'nın Arjantinli yıldızı LionelMessi, 34 kupayla Ronaldo'nun önünde yer alıyor
 

banner979

Etiketler; #Ronaldo
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.