banner913
banner932
banner1012

Napoli adım adım şampiyonluğa

banner1020

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 21. haftasında lig lideri Napoli, deplasmanda Spezia'yı 3-0 yendi. Karşılaşmada iki gol atan Victor Osimhen, 17 maçta 16. golünü kaydetti

banner974
Napoli adım adım şampiyonluğa

banner971
Spezia'da oynanan maçta, şampiyonluk için en güçlü aday konumundaki Napoli, ligde kümede kalma hattı sınırında bulunan Spezia ile karşılaştı. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan müsabakanın ikinci yarısında, konuk takım, Gürcü oyuncusu Khvicha Kvaratskhelia'nın 47. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. 68. dakikada Napoli, Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen ile farkı 2'ye çıkartırken, 73. dakikada Osimhen maçın skorunu belirleyen golü attı: 3-0. Napoli, Spezia'yı deplasmanda 3-0 yenerek, puanını 56'ya yükseltti. Napoli, ligde henüz bu haftaki maçını oynamamış en yakın takipçisi Inter’in 16 puan önünde yer aldı. Napoli, ayrıca Serie A'da galibiyet serisini de 5 maça çıkardı. Diğer yandan, Inter de bu akşam Milano derbisinde son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşan Milan ile karşılaşacak.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.