banner913
banner932
banner1012

Dev maçta kazanan Bayern Münih

Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) Bayern Münih, deplasmanda Borussia Dortmund’u 3-2 yendi

banner974
Dev maçta kazanan Bayern Münih

banner971
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun son maçında 7 Aralık Salı günü temsilcimiz Beşiktaş ile karşılaşacak olan Borussia Dortmund, Bundesliga’nın 14. haftasında Signal Iduna Park’ta Bayern Münih’i konuk etti.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Borussia Dortmund 5. dakikada Julian Brandt’ın golüyle 1-0 öne geçti.
Bayern Münih bu gole 9. dakikada Robert Lewandowski’nin topu filelere göndermesiyle cevap verdi ve 1-1’lik eşitliği sağladı.
Yüksek tempoda oynanan maçın ilk yarısı 44. dakikada Kinglsely Coman’ın attığı golle Bayern Münih’in 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.
Çekişmeli geçen karşılaşmada sarı-siyahlı ekip Erling Haaland’ın 47. dakikada topu ağlara göndermesiyle skoru 2-2 yaptı.
Mats Hummels’in ceza sahasında elle oynadığı gerekçesiyle penaltı kazanan Bayern Münih, Lewandowski’nin 77. dakikada penaltı atışını gole çevirmesiyle 3-2 öne geçti.
Kalan bölümde başka gol olmayınca Bayern Münih karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.
Bavyera ekibi bu galibiyetle puanını 34'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü.
Borussia Dortmund ise lider Bayern Münih'in 4 puan arkasında 30 puanda kaldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.