banner913
banner932
banner1012

Dani Alves'ten Barcelona'ya ağır eleştiri

banner1020

Dani Alves, eski kulübü Barcelona'ya ağır eleştiriler yöneltti. Kulüpten uzak kaldığı 5 yıl boyunca geri dönmeyi beklediğini söyleyen efsane sağ bek, ayrılık şeklinden dolayı hayal kırıklığı yaşadığını belirtti

banner974
Dani Alves'ten Barcelona'ya ağır eleştiri

banner971

2016'daki ayrılığın ardından 5 yıl sonra Barcelona’ya geri dönen Alves, kulüpte geçirdiği yarım sezonun ardından bir kez daha ayrılık yaşadı.
Brezilyalı yıldız, Barcelona’nın kulüpte tarih yazan oyuncularını önemsemediğini iddia etti.
Xavi’ye ve Başkan Juan Laporta’ya sonsuza kadar minnet duyacağını belirten Alves, genç oyuncuların da takımın geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
Buna rağmen saha dışında yönetim hatalarının çokluğundan yakınan Brezilyalı yıldız, kulüpteki düşünce yapısının tamamen değiştiğini ifade etti.
Futbolun dengeli ve kolektif bir oyun olduğunu dile getiren efsane oyuncu, Barcelona’nın bunun dışında kaldığını sözlerine ekledi.
Dani Alves, Barcelona’daki son döneminde Ligde 13 maçta 1 gol atıp 3 asist yapmıştı.
 

banner979

Etiketler; #Barcelona #Alves
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.