banner913
banner932
banner1012

Barcelona'ya Brezilyalı kaleci

banner1020

Kalecisi Cillessen'i 35 milyon euro'ya Valencia'ya veren Barcelona, Valencia'dan Brezilyalı kaleci Neto'yu 26 milyon euro'ya kadrosuna kattı

banner974
Barcelona'ya Brezilyalı kaleci

banner971

Katalan kulübünden yapılan açıklamaya göre, bir diğer La Liga ekibi Valencia'nın file bekçisi Norberto Murara Neto, 26 milyon euro karşılığında transfer edildi.

Öte yandan, anlaşmadaki ek şartların gerçekleşmesi halinde Barcelona'nın, Valencia'ya 9 milyon euro daha ödeme yapacağı aktarıldı.

Barcelona'yla 4 yıllık sözleşme imzalayan 29 yaşındaki Neto'nun serbest kalma bedeli ise 200 milyon euro olarak belirlendi.

Brezilyalı milli file bekçisi, daha önce ülkesinde Athletico Paranaense, İtalya'da da Fiorentina ve Juventus kulüplerinde oynadı.

Valencia ise 3 sezondur Barcelona forması giyen kaleci Jasper Cillessen'i dün 35 milyon euro bedelle renklerine bağlamıştı.

banner979

Etiketler; #Barcelona
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.