banner913
banner932
banner1012

Okullara cimnastik salonları kazandırma çalışmaları sürüyor

banner1020

KKTC Cimnastik Federasyonu yönetim kurulu, devlet okulları içerisine cimnastik salonu yapmak için çalışmalarını sürdürüyor

banner974
Okullara cimnastik salonları kazandırma çalışmaları sürüyor

banner971

Hasan Sapsızoğlu başkanlığındaki KKTC Cimnastik Federasyonu yönetim kurulu,devlet okulları içerisine cimnastik salonu yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Cimnastik Federasyonundan, devlet okulları içerisine cimnastik salonu kazandırma çalışmaları ile ilgili şu açıklama yapıldı:
“Cimnastik Federasyonu olarak devlet okullarımızın alanları içerisine cimnastik salonları yapabilmek için biraraya gelerek çalışma yaptık.
Çocuklarımıza en iyi salonları yapabilme anlamında son dokunuşları yaptık. Salonlarımızın plan,proje ve çizimleri için büyük bir destek verenSertan Atma, makine mühendisi Burak Aktül ve inşaat mühendisi Kerim Karadeniz’e özverili çalışmaları ve yapış oldukları desteklerden ötürü cimnastik ailesi olarak çok teşekkür ederiz.”
 

banner979

Etiketler; #Cimnastik
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.