banner913
banner932
banner1012

Londra Masterleri, Meclis’i rahat geçti

banner1020

Londra Türk Masterleri Derneği Takımı, Cumhuriyet Meclisi Futbol Takımını 3 – 1 mağlup etti

banner974
Londra Masterleri, Meclis’i rahat geçti

banner971
Cumhuriyet Meclisi Futbol Takımı, KKTC’nin 38.kuruluşu yıldönümü anısına Londra Türk Masterleri Derneği Takımı ile futbol karşılaşması yaptı.
Paşaköy Stadyumunda gerçekleşen maç öncesi konuşan Cumhuriyet Meclisi Futbol Takımı kaptanı Bağımsız Milletvekili Hasan Büyükoğlu, Londra Türk Masterlerini bu yıl da KKTC’de görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Konuk takımın Londra’da gençlerin gelişimine her zaman katkı koyduğunu gördüklerini ifade eden Büyükoğlu, maçın kaybedeni olmadığını, 15 Kasım’ın anlamını ve önemini bilerek her yıl bu tip etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Londra Türk Masterleri Derneği Başkanı Ümit Çıkıcıoğlu da konuşmasında, Kıbrıslı Türk gençlerin spor anlamında dünya çapında temsiliyetler yapmasını arzuladıklarını belirterek, bunun için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Karşılaşmayı Londra Türk Masterleri Derneği Takımı 3 – 1 kazandı.Meclis Takımında Milletvekilleri Oğuzhan Hasipoğlu, Teberrüken Uluçay ve Mesut Genç de yer aldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.