banner913
banner932
banner1032
banner1038

Lions Kulüpleri ‘Gençlik Spor Etkinlikleri’ düzenledi

banner1020

banner974
Lions Kulüpleri ‘Gençlik Spor Etkinlikleri’ düzenledi

banner971
Lions Kulüpleri tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen Spor şenliklerine bir yenisine daha ekleyerek “Lions Gençlik Spor Etkinlikleri” düzenlendi. 12 Ağustos Dünya Gençlik günü nedeniyle Mağusa Kale Lions Kulübü, MağusaDestemonaLions, MağusaRavelinLions, Girne Özgür Ada, İskele Sahil Lions kulübü, Lefkoşa Lider, İskelel Sahil Leo kulüpleri iş birliğinde Okan Erdoğdu organizasyonluğunda sekizinci kez düzenlenen “Lions Gençlik Spor Etkinlikleri” Glapsides Plajında yapıldı.       
SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
Mağusa Kale Lions Kulübü, MağusaDestemonaLions, MağusaRavelinLions, Girne Özgür Ada Lions, İskele Sahil Lions kulübü, Lefkoşa Lider, İskele Sahil Leo kulüpleri iş birliğinde Okan Erdoğdu organizasyonluğunda 8. kez düzenlenen “Lions Gençlik Spor Etkinlikleri” Plaj Voleybol turnuvası, Yüzme Maratonu, Kumda Heykel yarışması sosyal sorumluluk kapsamında yapıldı.
LİONSLAR ŞAMPİYON MELEKLER ANI TURNUVASI
Gençlerimiz için güvenli ve sağlıklı bir geleceği sporla sağlamaya yardımcı olmak amacıyla her yıl yapılmakta olan Lions Gençlik Spor Etkinlikleri bu yıl 8.’si kalbimizin en güzel yerinde sakladığımız, hiçbir zaman unutmayıp, unutturmayacağımız “Lionslar Şampiyon Melekler” anı turnuvası Plaj Voleybolu, Yüzme, Kumda Heykel olmak üzere 3 farklı etkinlik gerçekleştirildi. 
SPOR ETKİNLİKLERİ
12 Ağustos Dünya Gençlik günü nedeniyle Okan Erdoğdu’nun organizasyonluğunda gerçekleştirilen “Lionslar Şampiyon Melekler” anı turnuvası Plaj Voleybolu 2 sahada 8 takımın katılımıyla oynanan maçlar sonucunda kazananın olmadığı tamamen farklı sporcuların kaynaşması amaçlanırken, zevkli çekişmeli ve seyir zevki yüksek karşılaşmalar oynandı. Yüzme Maratonuna 14 yüzücü sporcu katılımıyla 3 Km’lik yüzme yarışmasında keyifli ve heyecan dolu anların yaşandığı yarışmalar olurken, organizasyonda son olarak Kumdan Heykel yarışması ise 5 bölümden oluşurken, katılımcılar tarafından kumdan yapılan motifler oldukça güzel ve ilgi ile takip edildi. Mağusa Kale Lions Kulübü, MağusaDestemonaLions, MağusaRavelinLionsKülüpleri, Girne Özgür Ada Lions, İskele Sahil Lions kulübü, Lefkoşa Lider, İskele Sahil Leo kulüpleri iş birliğinde Okan Erdoğdu organizasyonluğunda 8. kez birlikte düzenledikleri turnuvada plaj voleybolu ve yüzme maratonunun yanında kumdan heykel yarışması sosyal bir sorumluluk kapsamında yapılarak tamamlanmış oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.