banner913
banner932
banner1012

Cumhuriyet Kupasının yıldızı, Lefkoşa Cimnastik

banner1020

Lefkoşa Cimnastik Kulübü, Cumhuriyet Kupasında 5 kategoride şampiyonluk, 1 kategoride ikincilik, 1 kategoride üçüncülük elde ederek önemli bir başarıya imza attı

banner974
Cumhuriyet Kupasının yıldızı, Lefkoşa Cimnastik

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu'nun 29 Ekim Türkiye Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolayısıyla düzenlediği Cumhuriyet Kupası, geçtiğimiz hafta sonu Dr. Fazıl Küçük Salonu'nda gerçekleştirilmişti.
Küçük, Yıldız ve Genç kızlar kategorilerinde ilk kez gerçekleştirilen yarışmaya Lefkoşa Cimnastik Kulübü damga vurdu. Cumhuriyet Kupası müsabakasını başarılı bir şekilde tamamlayan kulüp, 5 kategoride şampiyonluk elde ederken, bir kategoride ikincilik, bir kategoride ise üçüncülük elde etti.
Türkay Özata ve Hasan Aksoy’un antrenörlüğünü yaptığı Lefkoşa Cimnastik Kulübü sporcularının kategorilerde elde ettiği dereceler şöyle:
2004 Doğumlular ŞampiyonuİdalÇukuorvalı
2005 Doğumlular Şampiyonu Işıl Kıran
2008 Doğumlular Şampiyonu Neriman Vaiz
2007 Doğumlular 3.sü İrem Baytaroğlu
2009 Doğumlular Şampiyonu Özden Öztümen
2010 Doğumlular A kategorisi Şampiyonu Tülay Sevemmertoğlu
2010 Doğumlular B Kategorisi 2.si Ceren Sakallı
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.