banner913
banner932
banner1012

Cimnastik Federasyonu’ndan, Cumhuriyet’e özel muhteşem organizasyon

banner1020

KKTC Cimnastik Federasyonu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş Yılı organizasyonu gerçekleştirirken, etkinlikte tüm çocuklar şampiyon ilan edilirlerken, tümüne de 1.’lik madalyaları taktim edildi

banner974
Cimnastik Federasyonu’ndan, Cumhuriyet’e özel muhteşem organizasyon

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde muhteşem bir organizasyon gerçekleştirdi.
KKTC Cimnastik Federasyonu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde TC Lefkoşa Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İş Birliği Ofisi, TC Gençlik ve Spor Bakanlığı KKTC Koordinatörü Mithat Tekçam ve TC Lefkoşa Büyükelçiliği birinci Müsteşarı Zerrin Kandemir’in destekleri ile Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş Yılı organizasyonunu gerçekleştirdi.
Müsabakalarda tüm çocuklar şampiyon ilan edilirlerken, tümüne de 1.’lik madalyaları taktim edildi.

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada “Bu tarihi gün, bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür.
Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlar, İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.