banner913
banner932
banner1012

Bozatlı anısına yarışacaklar

banner1020

Taekwondo Karate Judo Aikido Federasyonu, Cahit Bozatlı anısına kırış müsabakaları düzenleyecek

banner974
Bozatlı anısına yarışacaklar

banner971

Taekwondo Karate Judo Aikido Federasyonu tarafından organize edilen 3 farklı etkinlik 12 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.

Federasyon tarafından düzenlenen yılın son telafi renkli kuşak sınavı sabah 9.30’da gerçekleştirilirken mücahit komutanlarından Cahit Bozatlı anısına yapılacak kırış müsabakaları ise saat 10.30’da başlayacak. Bozatlı anı müsabakalarında dereceye girecek olanlara ödülleri Bozatlı ailesi ve diğer yetkililer tarafından verilecek.

Günün son etkinliği ise Taekwondo Ligi müsabakaları olacak. Taekwondo Ligi Müsabakaları ise Bozatlı anı müsabakalarının ardından düzenlenecek ve yılın son lig maçı olacak.

Organizasyona katılacak sporcuların ve izlemeye gelecek seyircilerin 3 günlük geçerli negative antijen veya PCR testlerini yaptırarak gelmeleri gerektiği belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.