banner913
banner932
banner1032
banner1038

Atletizm Federasyonu’ndan Erdenay için başsağlığı mesajı

banner1020

Merhum Besim Erdenay için yarın (31 Ağustos Perşembe) Atletizm Federasyonun Attila Topaloğlu Stadı yanında bulunan Hasan Ruso Lokalinde saat 10.00’da anma töreni düzenlenecek

banner974
Atletizm Federasyonu’ndan Erdenay için başsağlığı mesajı

banner971
KKTC Atletizm Federasyonu, yaşamını yitiren eski başkanı Besim Erdenay için başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda Erdenay için yarın (31 Ağustos Perşembe) federasyonun Attila Topaloğlu Stadı yanında bulunan Hasan Ruso Lokalinde saat 10.00’da anma töreni düzenleneceği belirtildi.
Federasyon tarafından şu açıklama yapıldı:
“Federasyonumuzun eski başkanlarından, atletizm camiasına büyük emekleri olan ve ülkemiz sporuna yaptığı büyük katkılarla anılacak Besim Erdenay’ın vefatı camiamızı derinden üzmüştür. Tüm sporcu, antrenör, başkan, hakem, yönetim kurulumuz, tüm atletizm camiamız adına ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz. 31 Ağustos Perşembe günü, Attila Topaloğlu Stadı’nda bulunan (LTB karşısı), Hasan Ruso Lokali önünde saat 10.00’da anma töreni düzenlenecektir. Erdenay’ın naaşı İsmail Safa Cami’de kılınacak öğle namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’na defnedilecektir.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.