banner913
banner932
banner1012

Altın Kurdele sporcularının performansı beğenildi

banner1020

Antalya’da düzenlenen kulüpler arası Ritmik Cimnastik müsabakalarında gençler kategorisinde yarışan Altın Kurdele Ritmik Cimnastik Kulübü sporcuları, gösterdikleri performans ile alkışlandılar

banner974
Altın Kurdele sporcularının performansı beğenildi

banner971

KKTC Cimnastik Federasyonuna bağlı ülkemizde ritmik cimnastikbranşını icra eden tek kulüp olan Altın Kurdele Ritmik Cimnastik Kulübü, Antalya’da düzenlenen kulüpler arası Ritmik Cimnastik müsabakalarında gençler kategorisinde yarıştı.
Altın Kurdele Ritmik Cimnastik Kulübü sporcuları, ilk defa yarıştıkları gençler kategorisinde gösterdikleri performans ile alkışlandılar.
KKTC Cimnastik Federasyonundan, Altın Kurdele Ritmik Cimnastik Kulübünün Antalya’da yarışmasıyla ilgili şu açıklama yapıldı:
“Altın Kurdele Ritmik Cimnastik Kulübü sporcularının, ilk defa yarıştıkları gençler kategorisinde gösterdikleri performans, Antalya’da gelecek adına bizleri umutlandırmıştır.
Müsabaka sonrasında ekibimizle yakından ilgilenen TC Cimnastik Federasyonu başkanı Suat Çelen'e, başkan vekili İsmail Göktekin'e, il müdürü Yavuz Gürhan'a çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızı ve hocamız Lidya Sarak Alıcı’yı da başarılarından dolayı tebrik ederiz.”
 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.