banner913
banner932
banner1012

 TKP-YG, genelde solda birlik, özelde ise TDP ile seçim ittifakı kararı aldı

banner1020

banner974
 TKP-YG, genelde solda birlik, özelde ise TDP ile seçim ittifakı kararı aldı

banner971
 TKP-YG Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, parti MYK’sının, genelde solda birlik, özelde ise TDP ile seçim ittifakı yapması konusunda oy birliğiyle karar aldığını açıkladı.
Çakıcı’nın açıklaması şöyle:
“Erken Genel Seçimlerin gündeme gelmesinden bu yana, toplumun önemli bir kesiminin ortak talebi olarak ortaya çıkan solda birlik konusu en baştan partimiz tarafından olumlu karşılanmıştır. 
Siyasal yelpazenin solunda örgütlü bulunan çok sayıda grup ve sivil toplum örgütü partimize yaptığı resmi ziyaretlerle solda ittifaklaşma taleplerini iletmiş ve bu anlamda yapıcı olmamızı talep etmişti. Partimizin bu konuda olumlu olduğu ve üzerini düşen fedakarlık varsa bunları göğüslemeye hazır olduğu en yetkili ağızlardan bir çok kez kamuoyuna duyurulmuştu.    
Dün akşam toplanan Merkez Yürütme Kurulumuz da konuyu gündemine alarak görüşmüş ve genelde solda birlik, özelde ise Toplumcu Demokrasi Partisi ile ittifaklaşma hususunda oy birliği ile karar almıştır.”
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.