banner913
banner932
banner1012

Tilki, Genel Başkan kontenjanından PM’ye atanıyor

banner1020

Bir dönem UBP Parti Meclisi ve Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüten Barış Tilki, Genel Başkan kontenjanından Parti Meclisi'ne atanıyor

banner974
Tilki, Genel Başkan kontenjanından PM’ye atanıyor

banner971
Faiz Sucuoğlu’nun yakın çalışma ekibinde yer alan, UBP’de iki dönem İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, bir dönem Parti Meclisi ve Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüten Barış Tilki, Genel Başkan kontenjanından Parti Meclisi’ne atanıyor.
Parti Meclisi’nde üç kontenjanı bulunan Genel Başkan Sucuoğlu’nun kontenjanlarından birini divanda kendisi adına gözlemcilik yapan yakın çalışma ekibinde görevli Barış Tilki’yi atadığı da kesinleşti.
UBP’de iki dönem İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, bir dönem Parti Meclisi ve Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüten Barış Tilki, evli ve iki çocuk babası olup 27 yıldır şoför okulu temsilcisidir.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.