banner913
banner932
banner1012

Taçoy, Saner’den destek isteyecek

banner1020

Ersan Saner’in kurultay yarışından çekilmesini değerlendiren Hasan Taçoy, “Ersan Beyi ziyaret edeceğim oyunu talep edeceğim” dedi

banner974
Taçoy, Saner’den destek isteyecek

banner971
Ersan Saner’in adaylıktan çekilmesi sonrasında UBP Genel Başkan adaylarından Hasan Taçoy, Tv 2020’ye telefonla bağlanıp bu gelişmeyi değerlendirdi.
Taçoy şöyle konuştu:
“Adaylıktan çekilmesini saygıyla karşılıyorum. Duygusal durumunu tahmin etmeye çalışsam da tahmin edemeyeceğim kadar oldukça psikolojik baskılar altında olduğunu düşünüyorum. Kendisi adına doğru bir karar ürettiğini düşünüyorum. UBP’ye zarar vermeme adına alınmış bir karardır. Kendi kendini aklamak için gireceği mücadelede makamını kullanmadan bunu yapacağını anlıyorum.”
“Kurultay sürecini nasıl etkileyecek, Ersan Bey, Faiz Sucuoğlu’na karşı bir tavır aldı” şeklindeki soruya karşılık Taçoy şöyle konuştu:
“Bu benim şansımı artırır mı artırmaz mı bilemiyorum ama UBP bütünü içerisinde zarar görmeden kucaklaşmak gerektiğini, Saner’in bu yarıştan çekilmesini kurultay alanındaki tartışma boyutunu ileri taşımama adına olumlu bir adım oldu. Saner Beyin aldığı karar açıklamalarıyla diğer adaylardan dönüşümlü olarak yarayacaktır. Üyeler kime daha yatkınsa ona destek verecektir, herhangi bir isim işaret etmiyor. Olumsuz olarak işaret ettiği arkadaş var sadece. Bundan dolayı süreci takip edeceğiz ve yakınen bunu görüp yaşayacağız. Hayırlı olsun ziyaretine gidip, oyunu talep edeceğim”
 “Ben yarışın hep ikinci tura kalacağını öngördüm, ilk turdan bu iş bitmeyecek. Yüzde  60 diyorlar.. Hiç böyle bir sonuç ya da anket duymadım.  Faiz Bey, IP adresi Kenya’dan olan oylardan bahsediyor herhalde.. Şimdiki durumda seçimin ilk turda bitme olasılığı var çünkü oylar 3’e bölünecek şimdi. Ben bu kurultayın birinci turdan da bitme ihtimali olduğunu düşünüyorum”
Faiz Sucuoğlu disipline verilmesi ve kurultay ertelenmesi  gibi bir girişim var mı?” sorusuna karşılık Taçoy, “Böyle bir girişim duymadım” dedi
Yaşananlar için “bu ahlaksızlık keşke yaşanmasıydı” ifadesini kullanan Taçoy, var olan meselelerin bu şekilde değil de demokratik yollarla halledilmesinin taşıdığı önemi vurguladı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.