banner913
banner932
banner1012

“Politikalarımız halktan takdir görmedi”

banner1020

HP Başkanı Özersay: “Merkezde olan ve daha makul politikalar ortaya koyan HP halktan takdir görmedi. Ekonomik sorunlar yaşandığı, elektrik kesintileri ve tüp krizi olan dönemde UBP’nin aldığı oy oranı düşündürücüdür”

banner974
“Politikalarımız halktan takdir görmedi”

banner971

 
HP Genel Başkanı Kudret Özersay, elektrik kesintileri, gaz kuyruklarının yaşandığı bir dönemde UBP’nin aldığı oy oranının düşündürücü olduğunu söyledi.
Buna rağmen, seçmenin kararına saygılı olduklarını belirten Özersay, seçime katılım oranının ciddi şekilde düştüğünü ifade etti.
Özersay, bu nedenle daha örgütlü, kendi seçmenini sandığa taşıyabilen iki siyasi partinin UBP ve CTP’nin daha başarılı sonuçlar alabildiğini kaydetti.
Cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi seçim sonuçlarında kutuplaşmanın da ortaya çıktığını dile getiren Özersay “İki kanada savrulan oylar, merkezde daha makul daha politikalarla ilgili seçmenden gerekli karşılığı görmedi” diyerek, ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşanan umutsuzluğun sandığa gidiş oranını etkilediğini yineledi.
Özersay şu ifadeleri kullandı:
“Halkın İradesi bu yönde tecelli etti. Saygılıyız. Son parlamento seçimine göre katılım düştü. Örgütlü olan ve seçmenini sandığa taşıyan iki büyük parti seçimde başarı elde etti. Ekonomik sıkıntılardan dolayı umutsuzluk sandığa yansıdı. Cumhurbaşkanı seçiminden itibaren kutuplaşma ortaya çıktı. Merkezde olan ve daha makul politikalar ortaya koyan HP halktan takdir görmedi. Güzelyurt’tan milletvekili sayısının azaltılması milletvekili kazanmamıza neden oldu. Parti yetkili kurullarında seçimi değerlendireceğiz. Ekonomik sorunlar yaşandığı, elektrik kesintileri ve tüp krizi olan dönemde UBP’nin aldığı oy oranı düşündürücüdür. Sonuçlar belli olmaya başlayınca UBP ve CTP başkanlarını tebrik ettim.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.