banner913
banner932
banner1012

Hasipoğlu bakanlık teklifini reddetti

banner1020

banner974
Hasipoğlu bakanlık teklifini reddetti

banner971
Yeni kabinede bakan olması beklenen UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu’nun Başbakan ve UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu’nun bakanlık teklifini reddettiği öğrenildi.
Genel başkanımızın bana yapmış olduğu önerisini bu anlamda kibarca reddettim ve genel sekreter olarak partimin başında Genel Sekreter sıfatı ile partimi seçime hazırlama kararı verdim.
Hasipoğlu, Başbakan ve UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu’nun bakanlık teklifini kibarca reddettiğini şu gerekçelerle Kıbrıs Postası TV’ye açıkladı;  
“Tabi ki seçim yasakları içinde 2 aylık dönemi kapsayan bir bakanlar kurulu olacak. Çok da fazla icra kabiliyeti olamayacak. Tamamen seçime odaklı olacak. Partimizin de hedefi bu. Yani seçim… Genel başkanımızın bana yapmış olduğu önerisini bu anlamda kibarca reddettim ve genel sekreter olarak partimin başında Genel Sekreter sıfatı ile partimi seçime hazırlama kararı verdim. Partimiz ve şahsım için önceliğimiz erken genel seçim ve partimizin başarısıdır. Genel başkanımızın da hükümetin başındayken bana partiyi emanet etme konusundaki duyarlılığından ötürü de teşekkür ederim…”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.