banner913
banner932
banner1012

"Fiyatların paraşüt değil, roket hızıyla inmesi gerek"

banner1020

banner974
"Fiyatların paraşüt değil, roket hızıyla inmesi gerek"

banner971
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Başbakan Faiz Sucuoğlu, fiyatların roket hızında çıktığı gibi roket hızında iniş yapması gerektiğini kaydederek, “Yükselen fiyatların Paraşüt hızında yavaş inmesi doğru değildir” dedi.
UBP Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Başbakan Sucuoğlu, fiyatların yeniden hesaplanıp zamlar geri alınması gerektiğine dikkat çekerek, bu konudaki denetimlerin de büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.
“Yanlış yapan kimsenin gözünün yaşına bakılmayacaktır” diyen Başbakan, birkaç gün içinde fiyatların gevşediğinin görülmesi gerektiğini söyledi.
Dövizde düşüşün piyasaya yansıdığını görmenin halkın birincil beklentisi olduğunu, bu hususta üzerlerine düşen denetim görevini süratle devam ettirdiklerini anlatan Sucuoğlu, “Denetimlerde kimsenin gözünün yaşına bakılmayacaktır” dedi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.