banner913
banner932
banner1012

Erhürman: “Amaç erken seçimden kaçmaktır”

banner1020

O dönem de Anayasa’nın aynı olduğunu şimdi de aynı olduğunu ifade eden Erhürman, o dönem ekonomik şartların gerekçe gösterildiğini, “bir milletvekili için seçim mi yapılacak” dendiğini, ancak şimdi yapılmak istendiğini ifade ederek, meselenin “erken seçimden kaçmak” olduğunu savundu

banner974
Erhürman: “Amaç erken seçimden kaçmaktır”

banner971
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, ara seçimin yapılmak istenmesinin sebebinin, “erken seçimden kaçmak” olduğunu savundu ve bu seçimin “erken seçimin fişeği” olacağını söyledi.
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Meclis’te, ara seçim ile ilgili yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın seçildiği dönem de bir milletvekili için ara seçim yapılması gerektiğini ancak yapılmadığını, şimdi ise aynı siyasilerin ara seçime gidilmesini desteklediğini kaydetti.
O dönem de Anayasa’nın aynı olduğunu şimdi de aynı olduğunu ifade eden Erhürman, o dönem ekonomik şartların gerekçe gösterildiğini, “bir milletvekili için seçim mi yapılacak” dendiğini, ancak şimdi yapılmak istendiğini ifade etti.  
Erhürman, meselenin “erken seçimden kaçmak” olduğunu savunarak, UBP’nin genel başkanlık konusunda yaşadığı sıkıntıları anımsattı, hükümetin sadece kendilerine göre değil, kamuoyu ve oy verenler gözünde de meşru olmadığını öne sürdü.   
Ara seçimin erken seçimin işaret fişeği olacağını ifade eden Erhürman, bu seçimin bir milletvekili seçiminin ötesinde olduğunu, şikayet etme döneminin bittiğini ve halkın bu fişeği yakacağını kaydetti.
Erhürman, “halkın bu yapıdan kurtarılacağını” ifade ederek, “Sürüklene sürüklene gideceksiniz” diye konuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.