banner913
banner932
banner1012

Di Carlo, Tatar ile teknik komitelerin güçlendirilmesi konularını ele aldı

banner1020

banner974
Di Carlo, Tatar ile teknik komitelerin güçlendirilmesi konularını ele aldı

banner971
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri’nin Siyasi İşler ve Barış İnşasından Sorumlu Yardımcısı Rosemary DiCarlo’yla görüşmesi tamamlandı.
Bir saat kadar süren görüşmenin ardından Cumhurbaşkanlığı’ndan ayrılmadan önce basın mensuplarına açıklama yapan Di Carlo, Cumhurbaşkanı Tatar ile teknik komitelerin birçok konuda çalışması ve güçlendirilmesi konularını ele aldıklarını söyledi.
DiCarlo, Cumhurbaşkanı Tatar’la görüşmesini “İyi bir görüşme gerçekleştirdik” diye değerlendirdi.
Türkiye’de meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için duyduğu derin ve samimi üzüntülerini Tatar’a ilettiğini bildiren DiCarlo, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in, Kıbrıs konusunda ilerleme kaydedilmesine yönelik taahhüt ve kararlılığını da Tatar’a ilettiğini ifade etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.