banner913
banner932
banner1012

“11.500 üyemiz var palavraları ortadadır”

banner1020

UBP milletvekili adayı Bertan Zaroğlu, “Arıklı'nın, "11.500 üyemiz var" palavraları tüm çıplaklığı ile ortaya ortadadır” dedi

banner974
“11.500 üyemiz var palavraları ortadadır”

banner971
 
 
UBP Milletvekili adayı Bertan Zaroğlu, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı'yı hedef alarak YDP'nin üye sayısını 11.500 olmadığını iddia etti.
Zaroğlu sosyal medyadan paylaştığı açıklamasında " '11.500 Üyemiz var' palavraları tüm çıplaklığı ile  ortadadır" diyerek Arıklı'yı yalancılıkla suçladı.
Zaroğlu'nun paylaşımı şöyle:
“Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır!
Milletvekilliği adaylık sıralaması seçimlerine katılım oranları siyasi partilerin gerçekleştirdikleri kurultaylardan her zaman daha kalabalık olur zira kurultaylarda bir kaç isim yarışırken, sıralama seçimlerinde 70-80 kişi yarışır ..
Örneğin Ulusal Birlik Partisi kurultayına katılım oranı 8500 iken sıralama seçimine katılım 8750 kişi olmuştur.. 2 adayın yarıştığı Yeniden Doğuş Partisi kurultayına katılım 4500 iken 70 adayın yarıştığı Milletvekilliği adayları sıralaması seçimine katılan üye sayısı 1800 ! kişi olmuştur ..
Bu üyelerin içerisinde 200-300 tanesi de partiye oy vermeyecek olan ama hatır için oy kullanan kişilerdir .. Arıklı'nın ve parti kapatmakla ünlü genel sekreterinin algı yaratmaya yönelik, "11.500 Üyemiz var" palavraları tüm çıplaklığı ile ortadadır .. Güçlü olanı her türlü iftira ve karalama kampanyaları ile yok etmeye çalışarak, tek tip ve altı boş bir parti oluşturan Arıklı’nın gün (önceki gün) gerçekleşen adaylık sıralama seçiminde çevirdiği dalaverelerle sıralamada hakkını yediği eski yol arkadaşlarımı tek başına iktidar yolunda emin adımlarla ilerleyen, Milli birlik ve beraberliğe, istikrarlı bir yönetime ihtiyaç duyulan bu dönemde Milletin Partisi olarak bizim de katıldığımız Ulusal Birlik Partisi'ne davet ediyorum”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.