banner913
banner932
banner1012

Çıldır: Döviz mağdurlarını korumak görevimizdir

banner1020

banner974
Çıldır: Döviz mağdurlarını korumak görevimizdir

banner971
Ülkemizdeki döviz mağdurlarının her geçen gün çıkmaza sürüklendiğinin altını çizen Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı, Lefkoşa Milletvekili Adayı Mehmet Çıldır, yeni kurulacak hükümetin öncelikli işinin döviz mağdurlarının sorununa çözüm bulmak olduğunu vurguladı.
Mehmet Çıldır, son zamanlarda yaşanan döviz krizinin tüm vatandaşlarımızı olumsuz etkilediğini ve parti olarak hükümete gelirlerse bankalarda döviz borcu olanların içinde bulunduğu çıkmaza çözüm üretmenin öncelikli odakları olacağını kaydetti.
Bankalarda döviz borcu olanları rahatlatabilmenin tek yolunun döviz kurunun sabitlenmesi ve düşülen rakama kadar olan oranın da devlet tarafından karşılanmasıyla olabileceğini kaydeden Mehmet Çıldır, böyle bir formülün bankaları da rahatlatacağını kaydetti.
Döviz mağdurlarına çözüm üretilmediğinde topyekûn ekonominin de bundan etkileneceği, iflasların yaşanacağı, sosyal yaşamın yara alacağı olasılığının herkes tarafından öngörülebileceğine dikkat çeken Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı, Lefkoşa Milletvekili Adayı Mehmet Çıldır, böyle bir hayati sorunu çözmek için adım atmanın görevleri olduğunu kaydetti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.