banner913
banner932
banner1012

2023 Honda Prologue, tasarımıyla dikkat çekti

banner1020

Aracın teknik özellikler ve ayrıntıları ilerleyen günlerde açıklanacak

banner974
2023 Honda Prologue, tasarımıyla dikkat çekti

banner971
 

Japon otomobil üreticisi Honda, son zamanlarda attığı adımlarla birlikte elektrikli otomobil gamını genişletiyor. İlk etapta Honda e adını verdiği elektrikli hatchback modeliyle karşımıza çıkan şirket, şimdi ise daha büyük boyutlara sahip ve General Motors'un altyapısını kullanan SUV modeli Prologue ile karşımızda.
GM tarafından geliştirilen Ultium platformu üzerine inşa edilen Honda Prologue, şimdilik sadece tasarımıyla ortaya çıktı. GM'in ürettiği Cadillac Lyriq ve Chevrolet Blazer EV gibi modellerle aynı altyapıya sahip olmasına rağmen oldukça farklı gözüken araç, Honda CR-V'nin üzerinde konumlanıyor.
Kardeşleri gibi 3.094 milimetrelik bir aks mesafesi sunan Prologue, 4.877 mm bir uzunluğa, 1.989 mm genişliğe ve 1.643 mm yüksekliğe sahip. Dışarıdan baktığımızda 21 inç boyutunda sunulan jantlar oldukça dikkat çekiyor. Hem ön tarafta hem de arka tarafta çeşitli otomobillerden izlere rastlasak da aracın şık gözüktüğünü söyleyebiliriz.
Özellikle arka tarafta logo yerine yazı olarak konumlanan Honda rozeti aracı diğer modellerden ayrıştırıyor. İç mekana geçtiğimizde ise 2 tane büyük ekran sahip olan aracın dijitale önem verse klima kumandaları için hala fiziksel butonlar kullandığını görüyoruz. Bunun dışında daha fazla ayrıntıya yer vermeyen üretici, ilerleyen günlerde elektrikli araçla ilgili daha detaylı bir açıklama yapacak.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.