banner913
banner932
banner1012

Kupada da şampiyonlar değişmedi

banner1020

Hentbol Büyükler Ligi’nde şampiyonluğa UKÜ ve GG Federasyon Kupası mücadelelerinde rakiplerini yenerek kupanın şampiyonları oldular

banner974
Kupada da şampiyonlar değişmedi

banner971
Hentbolda büyükler liginde Federasyon Kupası sahiplerini buldu. Kadınlar karşılaşmasında rakibi DAÜ’yü mağlup eden UKÜ ile erkekler mücadelesinde rakibi UKÜ’yü mağlup eden GG kupayı müzesine götürdü. Ligde olduğu gibi kupada da şampiyonlar değişmedi.
UKÜ RAHAT KAZANDI:47-27
Gecenin ilk karşılaşmasında kadınlarda UKÜ ile DAÜ takımları karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna oyun üstünlüğünü elinde tutan UKÜ, ilk devreyi 27-14 önde kapattı. Etkili oyununu maçın ikinci yarısında yine devam ettiren UKÜ sahadan 47-27 galip ayrılarak federasyon kupasını geçen yıl olduğu gibi bu yılda götürme başarısı gösterdi. UKÜ’de Sevilay 13 golle takımına en fazla katkı sağlayan isim oldu.
GG KUPAYA DOYMUYOR:33-27
Gecenin ikinci karşılaşmasında ise erkeklerde GG ile UKÜ takımları karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen ilk devreyi rakibi UKÜ önünde 15-14 kapatan taraf GG oldu. Maçın ikinci yarısında tempoyu artırıp oyun üstünlüğünü elinde tutan GG sahadan 33-27 galip ayrılarak kupa serisine bir yenisini daha eklemiş oldu.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.