banner913
banner932
banner1012

Kadınlarda UKÜ – DAÜ finali

banner1020

Hentbol büyükler liginin tamamlanmasından sonra gözler federasyon kupasına çevrildi. Kadınlarda UKÜ, Şahlan’ı, DAÜ ise Levent’i mağlup ederek adını finale yazdırdı

banner974
Kadınlarda UKÜ – DAÜ finali

banner971
Hentbolbüyüklerligininsonaermesiilebirliktegözlerfederasyonkupasınaçevrildi. Kupamücadelesine start öncekiakşamverilirken, UKÜ, Şahlan’ı, DAÜ iseLevent’imağlupederekadını finale yazdırdı. Gecenin ilk karşılaşmasında UKÜ ileŞahlantakımlarıkarşıkarşıyageldi. İlk devresinirakibiŞahlanönünde 24 – 11 öndekapatan UKÜ, etkilioyununumaçınikinciyarısında da devamettirerek, sahadan 52 – 35 galipayrılarakadını finale yazdırdı. UKÜ’de 12 gollemaçıtamamlayanAjdatakımıadınaön plan çıkanisimoldu. Geceninikincikarşılaşmasındaise DAÜ ileLeventtakımlarımücadeleetti. Maçıngenelindeortayaiyiperformanskoyan DAÜ, maçın ilk devresini 23 – 18 öndekapattı. İkinciyarıdayineetkilioyununudevamettiren DAÜ sahadan 40 – 35 galipayrılarakadını finale yazdıranikincitakımoldu. Maçı 13 golletamamlayanAysu, DAÜ’dealınangalibiyet de önplanaçıkanisimoldu. Kadınlardafinalinadı UKÜ – DAÜ olurkengözlerbuerkeklermüsabakalarınaçevrildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.