banner913
banner932
banner1012

Famagusta Cup’ta şampiyonlar belirlendi

banner1020

Famagusta Cup 2023 Plaj Hentbolu Turnuvası, 12-13 Ağustos tarihlerinde Mağusa, GlapsidesLoofBeach plajında gerçekleştirilirken, Büyük erkeklerde Gençlik Gücü, Büyük Kadınlarda Esentepe, Genç Erkeklerde Yükseliş, Genç Kadınlarda ise UKÜ şampiyon oldular

banner974
Famagusta Cup’ta şampiyonlar belirlendi

banner971
Hentbolda Dem’s Construction ana sponsorluğunda düzenlenen Famagusta Cup 2023 Plaj Hentbolu Turnuvası tamamlandı. Hafta başında salonda başlayan mücadele, hafta sonu plaj ayağı ile son buldu.
Famagusta Cup 2023 Plaj Hentbolu Turnuvası, 12-13 Ağustos tarihlerinde Mağusa, GlapsidesLoofBeach plajında gerçekleştirildi. U18 ve büyükler kategorisinde yapılan turnuvada 23 takım yer alırken şampiyonlar belirlendi.
PRİZEN TAKIMINA ÖDÜLLERİNİ SÜLEYMAN CAN VERDİ
Dem’s Construction ana sponsorluğunda bu yıl ikincisi düzenlenen Famagusta Cup 2023 Plaj Hentbolu Turnuvasında cumartesi ilk gün oynanan 45 maçın ardından yurt dışından organizasyona katılan ve Pazar günü adadan ayrılan Kosova Prizen takımı ödüllendirildi. Dem’s Construction Direktörü Süleyman Can, Kosova ekibine kupa ve madalyalarını takdim etti.
DERECELER BELİRLENDİ
Turnuvanın son günü olan Pazar günü 23 karşılaşma oynanarak turnuvanın ikincisi sona erdi. Müsabakaların ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara madalya, kupaları ve toplam 30 bin Türk Lirası para ödülü takdim edildi.
Dereceler şu şekilde oluştu:
BÜYÜK ERKEKLER KATEGORİSİNDE;
Gençlik  Gücü - Şampiyon
Handbulls - İkinci
BÜYÜK KADINLAR KATEGORİSİNDE;
Esentepe - Şampiyon
UKÜ  - İkinci
GENÇ KADINLAR KATEGORİSİNDE;
UKÜ - Şampiyon
Digem - İkinci
GENÇ ERKEKLER KATEGORİSİNDE;
Yükseliş - Şampiyon
Sarıkaya Elektrik Alayköy – İkinci
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.